avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pensie de urmas
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pensie de urmas

buna ziua! am o intrebare, sora mea a terminat anul 3 de facultate,timp care a luat pensie de urmas, anul 3 a terminat cu o restanta si nu poate merge mai departe la master asa ca face un an suplimentar pt materia cu restanta, vreau sa stiu daca mai beneficiaza de pensie de urmas? multumesc
Cel mai recent răspuns: crutescualexandra , utilizator 17:31, 25 Noiembrie 2017
Numai dacă universitatea îi eliberează adeverință că se află în continuarea studiilor.
Și 2, să nu fi împlinit vârsta de 26 de ani.
facultatea i-a eliberat adeverinta pe care am dus-o la casa de pensii. dar nu a mai primit pensia luna aceasta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire - pensie de urmas Zizika87 Zizika87 Am 22 de ani, am terminat facultatea in vara aceasta, iar din toamna incep cursurile de master. Cat am fost studenta am primit pensia de urmas. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Beneficiaza de pensie de urmas pe perioada masterului? fpamfile fpamfile Buna ziua, Fiul meu care beneficiaza de pensie de urmas (dupa tatal decedat),a absolvit anul acesta Ciclul I Bologna si dupa examenul de licenta isi continua ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas Deedee_deedee Deedee_deedee Buna seara..recent a decedat tatal meu si vreau sa imi depun dosarul pentru pensia de urmas...eu anul acesta trebuia sa termin facultatea,dar nu am luat toate ... (vezi toată discuția)