avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Datele clientilor la vanzarea de software
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Datele clientilor la vanzarea de software

Doresc sa vand o aplicatie cu plata prin SMS.
Eu as vrea sa simplific totul si sa vand fara complicatii, dupa plata SMS (printr-un 3rd party gen mobilpay), sa deblochez butonul iar clientul sa descarce aplicatia.

Pot face asa, sau trebuie sa-i cer ceva date de identificare ca sa pot justifica mai tarziu vanzarea?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi ... theo jean theo jean Buna ziua, Am primit de la un hacker un mail ca si cum ar fi din partea bancii Raifeisen si am fost fraudat cibernetic, am luat in considerare emailul ... (vezi toată discuția)
Vanzare de produse software (pc) Florin Botea Florin Botea Buna ziua, Sunt o persoana fizica si doresc sa public spre vanzare un produs software dezvoltat de mine. Mai exact: o aplicatie de semnare digitala ce va ... (vezi toată discuția)
Modalitate de plata online glp glp Buna ziua! Doresc sa lansez un site online care sa vanda utilizatorilor lui un serviciu oferit pe acest site. Plata ar urma sa se faca fie printr-un ... (vezi toată discuția)