avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Modalitate de plata online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Modalitate de plata online

Buna ziua!

Doresc sa lansez un site online care sa vanda utilizatorilor lui un serviciu oferit pe acest site. Plata ar urma sa se faca fie printr-un procesator de carduri mare (PayPal) fie prin ordin de plata.

Problema e ca valoarea serviciului e mica, si a semna contract cu fiecare in parte si a le trimite factura prin posta ar face afacerea complet nerentabila. As vrea sa stiu care e modalitatea legala de a incasa pe o firma aceste plati. Mentionez ca am si clienti carora le emit factura scrisa si cu care am contract.

Totodata, dat fiind faptul ca plata online e supusa fraudelor, as vrea sa stiu ce se intampla daca cineva plateste pe site-ul meu cu un card furat? Trebuie sa returnez banii respectivi? Cine suporta comisioanele?Care ar fi modalitatea de scoatere din contabilitate a acelor bani.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: jcode , utilizator 14:56, 15 Decembrie 2009
epayment e cel mai sigur si raspund ei ptr fraude. in alta ordine de idei, orice pata prin siteme de ecommerce au "scoruri" mari, mai ramane plata prin sms facand contract cu operatorii de telefonie mobila.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Noiembrie 2009
ContSters87904, utilizator
Eu cred ca ideea de mai sus este buna.
epayment au comisioane care incep de la 4% plus costuri de intretinere si plus costuri pentru a intra...
cer o gramada de documente si in plus cer controlu asupra c/c

nu convine deloc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face contabilitatea la un site de anunturi? vestmar vestmar Buna, Intrebarea mea este cum se face contabilitatea la un site de anunturi , pe care mii de oameni isi publica contra cost un anunt de vanzare auto? In ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! probleme cu o bancă. am avut un card de cumpăraturi ... mascool mascool Bună ziua! Probleme cu o bancă. Am avut un card de cumpăraturi cu o valoare de 10.000 de lei. In luna septembrie a anului trecut primesc o notificare prin ... (vezi toată discuția)
Cum functioneaza pay pal alby_alina alby_alina Buna. am aplicat la un job part time si online .am sa va spun in mare despre ce este vorba si as dori cateva sfaturi si lamuriri din partea dumneavostra ... (vezi toată discuția)