avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare

Bună seara,am o nedumerire! Am o vecina care dorește sa se intabuleze pe o bucata de pământ. Este necesară strângerea de semnături de la vecinii cu care se invecineaza pentru a se putea intabula și pentru a construi? Este prima data când aud așa ceva. Și eu m-am intabulat pe pământ dar nu am avut nevoie de nici o semnătura din partea vecinilor.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:25, 25 Noiembrie 2017
Păi dvs probabil ati avut acte de proprietate, în baza cărora ati întocmit documentația cadastrala și apoi ati intabulare dreptul de proprietate la Cartea Funciară.
Vecina e posibil sa nu aiba acte de proprietate.
Asa ca i s-a solicitat anexa 1 (certificat pentru atestarea posesiei) și anexa 2 (proces verbal de identificare imobil) de la Primărie.
Iar pentru eliberarea acelui proces verbal sunt necesare semnăturile vecinilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am și eu o situație mai delicata.mi s-a eliberat ... Cameliadiac Cameliadiac Bună ziua, Am și eu o situație mai delicata.Mi s-a eliberat de către primărie un certificat de punere in posesie pe numele tatălui decedat în loc de ... (vezi toată discuția)
Intabulare teren agricol sorimari sorimari As vrea sa intabulez un teren de la parinti,problema e ca ei nu au acte pe suprafata reala deoarece bunicii mai demult nu declarau tot pamantul ca sa nu ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu proprietate ioanabozgan ioanabozgan Bunici decedati;Mostenitori pe titlul de proprietate:mama si matusa; Pe baza unei adeverinte de punere in posesie de la primarie,matusa vinde un bucata teren ... (vezi toată discuția)