avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

proces

buna seara am o intrebare, as vrea sa deschid un proces in italia , ca muncesc aici si stau aici, intrebarea mea ar fi,,, un proces facut in italia este recunoscut in romania?? si daca este recunoscut ,,,,,cat timp dureaza sa fie "legalizat" adica sa se ia in calcul procesul respectiv ,,cer mii de scuze dar nu stiu termenii exact,, este un proces cu minori, va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:46, 25 Noiembrie 2017
dati-ne mai multe detalii
Buna seara,
Da, o sentinta civila pronuntata in orice tara a Uniunii Europene este recunoscuta in Romania.
Despre durata e greu de spus avand in vedere ca nu stim despre ce cauza e vorba.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta pronuntata intr-un stat u.e. bep bep O sentinta pronuntata in Italia in care se desface casatoria dintre doi cetateni romani iar copilul este incredintat mamei, in ce forma trebuie prezentata la ... (vezi toată discuția)
Recunoastere sentinta din strainatate aikilina aikilina Scuze ca postez din nou aceeasi intrebare dar ma gandesc ca nu am ales bine categoria din forum din moment ce nu primesc niciun raspuns...#-o Sentinta de ... (vezi toată discuția)
Divortul pronuntat in spania ana0006 ana0006 Asi avea o intrabare pentru dumneavoastra: am divortat in Spania si asi vrea sa stiu ce trebue sa fac pentru a inregistra sentinta in Romania. Precizez ca avem ... (vezi toată discuția)