Bună seara! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o problemă.Am o cunoștiință care a avut o relatie extraconjugala cu un bărbat căsătorit la randul lui.Acum s-a căsătorit cu barbatul respectiv,insa copilul este pe numele fostului soț. Au deschis un proces si vrand sa faca testul de paternitate li s,a spus ca trebuie sa mearga la IML si acolo sa il faca dupa care sa mearga la instanță cu doi martori.Asa se procedeaza sau pot merge la un institut sa faca testul fara a merge la IML???
Buna seara,
Sa inteleg ca INSTANTA i-a programat la INML?
Daca da atunci sa mearga la INML.
Daca alte persoane le-au indicat acest lucru, e de preferat sa ajunga la instanta si abia ulterior sa face testul.
La IML se fac expertizele judiciare medicale de regula. Inclusiv aceasta.
Totusi, daca nu au inteles, partile pot cere explicatii suplimentare avocatului sau intrerupe colaborarea cu acesta. Este indicat sa colaborati cu un avocat in care aveti incredere...
Cred ca puteti folosi si o analiza extrajudiciara sau una la IML dar mai ieftina decat cea ADN, insa asta depinde de caz. Propuneti in instanta mai multe variante si instanta va decide ce aproba.
Paternitate
ancaangelescu
Ce efect si putere legala are dovedirea clara a incompatibilitatii ADN intre presupusul tata si copilul parte in procesul de stabilire a paternitatii? (vezi toată discuția)
Paternitate
lili5
de curand am facut un test paternitate la iml timisoara si am primit rezultatul in instanta. Rezultatul a fost cel pe care il stiam eu , mama, insa tatal il ... (vezi toată discuția)