avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Supliment inserție
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Supliment inserție

Buna seara. Am următoarea situatie: urmeaza sa angajez o persoană care revine în câmpul muncii din concediu se creștere copil. Pentru început, primele 3 luni, angajatul va avea contract pe perioada determinată. In aceste aceste condiții, primește suplimentul de inserție? Precizez ca revine în câmpul muncii cu 60 de zile mai devreme de încheierea concediului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:18, 26 Noiembrie 2017
Acordarea stimulentului de insertie nu este conditionata de durata timpului de munca , determinata sau nedeterminata.

Prin urmare, in situatia in care persoana respectiva realizeaza venituri din salarii in baza unui c.i.m. incheiat pe durata determinata va beneficia de stimulent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract pe perioada determinata dupa intoarcerea din cic Cristina0Fl Cristina0Fl Sunt in concediu pentru cresterea copilului si urmeaza sa ma intorc la munca in luna mai, cu 60 de zile inainte ca baietelul meu sa implineasca varsta de 2 ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de muncă la sfârșitul ccc: cum trebuie să procedez? MoniKa Constantin MoniKa Constantin Buna ziua, sunt o mamica in concediu de crestere al copilului pana la implinirea varstei de 2 ani si doresc sa imi schimb locul de munca atunci cand mi se ... (vezi toată discuția)
Contract de munca suspendat ancuta7 ancuta7 Buna ziua, Am urmatoarea intrebare. Am avut un contract pe perioada determinata cu o firma care lucra in parteneriat cu o firma mai mare. Am ramas ... (vezi toată discuția)