avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Institutie publica nu a raspuns unei petitii in termen ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Institutie publica nu a raspuns unei petitii in termen legal

Buna seara,
Doresc sa va intreb in cazul in care o institutie publica nu a raspuns in termenul legal, la cine mai ma pot adresa?Am sesizat si avocatul poporului in speta dar mi-a spus ca au doar atributii de mediere nu de sanctionare.
Cel mai recent răspuns: morty , utilizator 16:02, 29 Noiembrie 2017
Buna seara,
Va sfatuiesc sa studiati legea 544/2004.
Trebuie sa formulati o plangere la organul ierarhic superior si ulterior la instanta (la tribunal) in contencios administrativ.
Avocatul poporului nu are timp si de dumneavoastra.
Dar este obligat prin lege sa-mi sustina dansii plangerea in contencios administrativ, dar nu o fac.In afara de tribunal, mai ma pot adresa altei institutii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plamgere penala: impotriva persoanei juridice sau fizice? emil6702 emil6702 In urma unei/unor cereri adresata/e unei institutii la care nu s-a raspuns plangerea penala trebuie indreptata impotriva institutiei, sau impotriva ... (vezi toată discuția)
Sanctionare disciplinara functionari publici costache80 costache80 Va rog sa-mi spuneti care este termenul in care se poate contesta o sanctiune disciplinara aplicata unui functionar public de conducatorul unei institutii ... (vezi toată discuția)
Refuz de a prezenta autorizatia de construire avas avas Buna ziua, Cum trebuie sa procedez cu o primarie care refuza sa-mi prezinte o autorizatie de construire pe care a eliberat-o si care imi incalca dreptul la ... (vezi toată discuția)