avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acuzat de ultraj
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acuzat de ultraj

In timp ce imi desfasuram executarea lucrari de arat pe terenul proprietate familiei am surprinsin tarlaua de soia invecinata doi indivizi care dupa ce am intors de cateva ori facanduse seara sola fiind mare avem in vorba cu fratele meu sa vina sa imi aduca motorina si tot odata sa imbrazdam acea parcela inainte de a intuneca acesta intirziind am incercat sa ibrazdez singur ajungand la jumatatea tarlalei acestia s-au ridicat din soia unul dintre ei a incarcat o arma de vanatoare si a avenit la tractorul propietate pe care in conduceam am discutat cu acesta cateva vorbe si lam intrebat ce au in sacu pe care celalat il tara in soia acesta pe un ton ridicat a spus ca: Ce te intereseaza?intre timp a veni fratele meu cu autoutilitara familiei indreptanduse spre rezervorul tractorului la care acesta cu arma in spate a trecut la amenintari si injuri la care acesta a deschis un glas disperat :-Nu ma impusca ! avand in tractor copilul minor de 11 ani l-am ascuns dupa scaunul tractorului si vazand ca se indrepta si celalalt de la soia am coborat jos si am vazut cum ia cazut cartusele din arma de vanatoare dupa care fratele meu i-a spus:E frumos ce ai facut.Vad ca iti curge sange .Hai la spital.
Fratele s-a urcat cu el in autoutilitara iar eu cu cea lalta persoana in caroserie .
lasandui la spital. Cand ne-am intors la tractor (locul faptei) fratele a anuntat organele de politie si in acest timp copilul meu ramas la tractor m-ia zis :Uite tata ca nene Marcel (fratele) a calcat o plasa ce era in niriste si uite mai incolo sunt doua dispozitive cu doua baterii de masina ce fac ca prepelita (atrape electronice) acestea au fost ridicate de catre politie.
Mi-sa adus acuzatia acesta invocand faptul ca unul dintre ei este paznic A.J.V.P.S. si era in serviciu de patrulare in interes de serviciu.
Iar celalalt era fratele sau nici de cum paznicul de vanatoare titular pe acel asa zis fond de vanatoare .In luna februarie familia a facut o informare catre A.J.V.P.S. ca detine o exploatatie de peste 50 hectare teren agricol situat in acel asa zis fond de vanatoare .
Cel mai recent răspuns: dorians , utilizator 12:15, 15 Octombrie 2009
Ar fi vorba de infractiunea de ultraj in cazul dvs.
Insa stabilirea vinovatiei dvs constituie o alta problema.
Stimate domn, de un lucru sunt sigur : nu se intelege absolut nimic din expunerea dvs . Trecand peste explicatiile cu aratul , alimentarea cu motorina , etc , nu ati descris in ce consta fapta! A tras cineva cu arma? Din expunere rezulta ca au cazut niste cartuse din arma, ori asta nu inseamna ca s-a actionat mecanismul de tragere! Din cine curgea sange? De ce curgea sange? Terenul pe care erati era proprietatea dvs? Ale cui erau acele mecanismele electronice? POt fi puse zeci de intrebari in acest sens! Va rog sa detaliati si sa incercati sa faceti acordul intre subiect si predicat ca sa intelegem si noi ce vreti sa spuneti in neaosa limba romana!
Despre ce ultraj este vorba? Veniti cu detalii. Paznicul de vanatoare nu poate fi subiect al infractiunii de ULTRAJ. Fiti coerent in expunere, astfel ne chinuim degeaba. Consultati un avocat daca sunteti acuzat de vreo infractiune. Totusi cine a tras cu arma?????
Exprimare superhaotica si confuza.
Care este problema si utilizatorul in fapt a armei si cartuselor?
Care este problema cu plasa ,dispozitive cu 2 baterii ?
Mentionati implicarea politiei ,fara sa subliniati daca reprezentantii acesteia v-au invinovatit de vreo fapta penala.
Reveniti,concret si la obiect
Radu Alexandru a scris:

Despre ce ultraj este vorba? Veniti cu detalii. Paznicul de vanatoare nu poate fi subiect al infractiunii de ULTRAJ. Fiti coerent in expunere, astfel ne chinuim degeaba. Consultati un avocat daca sunteti acuzat de vreo infractiune. Totusi cine a tras cu arma?????


Si eu ma intreb cine a tras cu arma dar vad ca nu vrea sa mai raspunda deocamdata.:D

Alte discuții în legătură

Ultraj Jonny93 Jonny93 Vă rog să îmi spuneţi dacă un paznic de vânătoare, angajat de o filială judeţeană a Asociaţiei Generale a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi din ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa auser auser Buna ziua, am si eu o serie de intrebari: 1. In ce stadiu este un caz in care au fost citati martorii de procuror? 2. Acuzatul este cercetat pentru accident ... (vezi toată discuția)
Ofensa adusa din partea unui politist eduuard eduuard Unde ar putea fi incadrata fapta unui politist care in exercitarea atributiilor de serviciu foloseste expresii jignitoare la adresa unui persoane? (vezi toată discuția)