avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actiune juridica in cazul insolventei unei firme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actiune juridica in cazul insolventei unei firme

S-a deschis dosar penal pentru SC Omnia Turism SRL sub aspectul savarsirii infractiunilor de evaziune fiscala si inselaciune in forma continuata. 1.Clientii prejudiciati pot depune plangere penala si se pot constitui parte civila in procesul penal cu suma cu care au fost pagubiti?? 2.Se taxeaza acest demers cu taxa de timbru?? 3.Pagubitii trebuie sa fie reprezentati obligatoriu de un avocat??(banuiesc ca nu, s-ar mai adauga onorariul la paguba deja existenta...)
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:40, 26 Noiembrie 2017
1) da, se pot constitui parte civila in procesul penal
2) nu, nu se taxeaza actiunea civila in procesul penal
3) nu, nu este necesar avocat, dar persoanele pagubite isi pot desemna un reprezentant comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinea actiunilor in justitie in cazul solicitarii despagubirilor de la omnia turism srl kmy28 kmy28 Daca devenind parte intr-un proces penal impotriva Omnia, prin care ne cerem recuperarea pagubei, mai putem da statul in judecata in paralel, sau trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Omnia turism in insolventa dar eu am cumparat de la o ag.revanzatoare biulian biulian Buna ziua. Anul trecut am cumparat o vacanta pentru 4 persoane de la o S.C. de turism. In contract nu scrie ca este revanzatoare, colaboratoare sau sa faca ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contract de vanzare cumparare carmenjavla carmenjavla In data de 24.05.2005. am incheiat un antecontract de vanzare – cumparare prin agentia imobiliara Carmita Classic reprezentata prin domnul Rac Dorin ... (vezi toată discuția)