avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Service auto
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Service auto

Dețin o diploma de mecanic auto. Am o rampă acasă in curte. Ocazional repar la mașini. Ce acte as putea sa fac sa fiu in legalitate. Pentru service sunt costurile prea mari pentru bugetul meu. Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: dante24 , utilizator 14:04, 27 Noiembrie 2017
Puteti declara activitatea la primarie si la ANAF pentru plata impozite si taxe.
Păi și trebuie deschisă firma? Eu vroiam ceva simplu,să nu mă coste foarte mult.POPA GHEORGHE a scris:

Puteti declara activitatea la primarie si la ANAF pentru plata impozite si taxe.

Pentru a fi in legalitate singura solutie este cea mentionata in mesajul meu anterior. In caz contrar, in orice moment se pot gasi "binevoitori" care sa va faca o reclamatie si veti fi amendat contraventional. Este alegerea dvs.
Ok. Mulțumesc pentru răspuns

Pentru a fi in legalitate singura solutie este cea mentionata in mesajul meu anterior. In caz contrar, in orice moment se pot gasi "binevoitori" care sa va faca o reclamatie si veti fi amendat contraventional. Este alegerea dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea atribuţiilor privind efectuarea reparaţiilor auto Florescu Madalina Florescu Madalina Buna ziua art. 340 Cod penal prevede sanctiuni pentru nerespectarea atributiilor privind reparatiile auto, ale persoanelor care au atributii in acest ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face dacă mecanicul auto cere, la final, mult mai mulți bani decât a spus la început și nu eliberează document justificativ al prețului? R. Diana R. Diana Buna seara, o mică curiozitate. In cazul in care îți repari mașina la un service și la final mecanicul îți spune costul lucrării și este o suna enorma ... (vezi toată discuția)
Masina stricata de cei de la service AlinaRawstern AlinaRawstern Buna ziua , in DATa de 7.10.2019 am prezentat masina de la firma în service deoarece nu mai tragea si nu ma mai lasa sa accelerez , dupa ce au fost facute ... (vezi toată discuția)