avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara - lipsă semnătură vecin
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara - lipsă semnătură vecin

Am si eu o intrebare! Cine poate sa imi spuna ce as putea pati daca am semnaturi de la majoritatea locatarilor din bloc,si imi lipseste semnatura celui de langa mine ?
Ultima modificare: Duminică, 26 Noiembrie 2017
Laurentiu1997, utilizator
Cel mai recent răspuns: Laurentiu1997 , utilizator 18:18, 26 Noiembrie 2017
Specific ca am 3 apartamente in jurul meu, de la 2 apartamente am primit semnaturile si imi lipseste doar unul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lista vot/semnaturi locatari LuRazvan LuRazvan Buna ziua, As dori sa stiu, va rog, in cazul unei liste de vot intocmite de presedintele asociatiei de proprietari si completata de locatari ce rezultat se ia ... (vezi toată discuția)
Acord constructie la parter bloc hspinache hspinache Buna ziua , Astazi administratorul blocului a venit pentru a obtine semnatura de la mine privind acordul ca cel de la parter sa schimbe destinatia de ... (vezi toată discuția)
Punct lucru firma recrutare adriantemax adriantemax Avem o firma de recrutare intr-un bloc, la etaj 4, si am tinut 3 serii de interviuri in apartament. Brusc 2 locatari s-au trezit ca vor sa ne interzica sa ... (vezi toată discuția)