avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimetara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimetara

Buna sera,
Am o fetita de 1 an jumatatea. Eu cu tatal nu suntem casatoriti, dar a recunoscut fetita, dar ea are numele meu.
El este in control judiciar, a fugit de la un accident, pana in iunie 2018. Acum este in Germania si momentan lucreaza fara acte.
As vrea sa stiu dk l dau in judecata sa mi plateasca pensie, statul il obliga in vreun fel? Sau cum imi plateste pensie dk nu are un contract de munca?

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara tata german mir_ella56 mir_ella56 Buna ziua! As dori sa primesc un sfat juridic in urmatoarea situatie: nasterea unui copil in Romania, din mama cetatean roman si tata cetatean ... (vezi toată discuția)
Drepturile mamei,minorul nefiind pe numele ei... elena76 elena76 Buna seara, Vin cu o rugaminte la d-voastra. Este vorba de sora mea, care are o fetita de 11 ani. Tatal nu a vrut,la nastere, sa recunosca copilul, cind ... (vezi toată discuția)
Are vreo sansa sa imi i-a copilasul?sunt o mama disperata!!! ContSters119331 ContSters119331 buna ziua!am sa incerc sa va scriu un mic rezumat din povestea mea in speranta ca voi primi un raspuns cat mai repede.In anul 2007 am ramas insarcinata in ... (vezi toată discuția)