avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... sediul asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

sediul asociatie

Asociatie, in curs de inregistrare, odreste sa schimbe sediul. S-au facut actele constitutive la notar. Cine hotaraste schimbarea sediului, membrii sau consiliul director ??????
Sunt depuse actele la instanta, dosar amanat, asociatia nu s-a infiintat inca, dar trebuie schimbat sediul.
Cel mai recent răspuns: ContSters290800 , utilizator 08:05, 15 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formulati un act aditional semnat de catre membrii fondatori.Daca va adresati unui av si nu unui notar public puteati rezolva mai rapid.asa o sa trebuiasca sa mergeti in fata notarului cu membrii fondatori.
Da, actul aditional se va face la notar dar cine ia in acest caz hotararea de schimbare a sediului??? Asociatia nu i inca constitutita ..are doar membrii fondatori. Dupa constituire consiliul director isi intra in atributii(parerea mea!!). Membrii fondatori alcatuiesc si componenta consiliului director.

Un sfat .... Multumesc!
Lasati sediul vechi pana ce va fi inregistrata asociatia, apoi CONSILIUL DIRECTOR sa cera modificarea sediului prin act aditional.
Ultima modificare: Luni, 27 Noiembrie 2017
VioletaNed, utilizator
Nu putem sa l asam. Ne cere extras CF si nu l avem.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Membrii fondatori hotaresc modificarea actului constitutiv si a statutulyi.

Alte discuții în legătură

Asociatie - actualizare statut/act constitutiv - cine semneaza statutul si actul constitutiv? sebastian2020 sebastian2020 Buna, ziua. Avem o Asociatie in care am fost 5 fondatori, tot cu 5 membrii in Consiliul Director. Acum suntem 11 membri, 2 dintre fondatori nu mai ... (vezi toată discuția)
Asociatia de parinti din scoala lucdum lucdum Buna ziua, In scoala noastra exista asociatia parintilor infiintata in 2008 cu aproximatie avand ca membrii fondatori conducerea de atunci a scolii. ... (vezi toată discuția)
Modificare acte fundatie ct25exs ct25exs Care este procedura, dupa Ad. Gen, de modificare a actelor constitutive ale unei fundatii? Trebuie depuse acte aditionale sau hotarari la grefa Judecatoriei ... (vezi toată discuția)