avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Promisiune de vanzare cumparare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Promisiune de vanzare cumparare

Buna ziu,
Vreau sa cumpar un pamant iar vanzatorul vrea sa il vanda doar la anul. El vrea sa incheiem o promisiune de vanzare cumparare dar fara a merge le notar. Este ok daca facem aceasta promisiune in prezenta a 2 martori.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:11, 27 Noiembrie 2017
Buna seara,
Daca nu dati bani e OK
Daca dati bani mergeti la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta de mana promisiune vanzare teren lazar79 lazar79 buna ziua ma puteti ajuta si pe mine ,in urma cu 3 ani am incheiat o chitanta de mana cu 2 vanzatorii care ami vindeau un teren de 400 mp cu o suma modesta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am mare nevoie de ajutor nu imi pot permite un avocat ... helene alexia helene alexia Buna ziua am mare nevoie de Ajutor nu imi pot permite un avocat si de aceea apelez la voi sa imi da-ti un sfat sau ce trebuie sa fac/ In urma cu 11 ani am ... (vezi toată discuția)
Vanzarea unui teren fara acte legalizate la notar marystanga marystanga Buna ziua as dori sa va intreb legat de o problema si anume bunica mea a vrut sa vanda un teren unei persoane si a facut o promisiune de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)