avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permisul suspendat in Germania pe alcool
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permisul suspendat in Germania pe alcool

Am o intrebare la dumneavoastra.
Mi-a fost suspendat permisul de conducere Româneasc in Germania acum un an pe alcool,am primit amendă și 6 luni interzis sa conduc in Germania.
Amenda am achitato si termenul de 6 luni a expirat acum 5 luni.Am primit o scrisoare și ma informat că pot să conduc dar permisul mi-lau trimis in România.Intrebarea este:Unde pot sa ma adresez in România că să mi-l retrag?
Am viză de reședință în București și dacă mai eau o amendă și in România?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Recuperare permis de conducere cosmyn_e cosmyn_e In data de 13.08.2018 am schimbat permisul romanesc cu cel german dupa ce am primit german la 7 zile lau cerut pentru al suspenda 6 luni de zile , ce pot face ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis sarbanescuflorin sarbanescuflorin Buna ziua am si eu o intrebare am avut domiciliu stabil in germania mau agatat acolo si miau suspendat permisul pe 8 luni pe germania acum mi lau trimis in ro ... (vezi toată discuția)
Bună ziua !! vă rog să mă ajutați cu un sfat ! În anul ... Vacarciuck Vacarciuck Bună ziua !! Vă rog să mă ajutați cu un sfat ! În anul 2019 în Germania mia fost suspendat permisul din Republica Moldova cu dreptul de a conduce pe ... (vezi toată discuția)