avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... fals si uz de fals
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

fals si uz de fals

Am descoperit ca vecinii nostri si-au intabulat proprietatea acaparandu-ne din proprietatea noastra cu un proces de vecinatate fals, semnat de persoane decedate pe care expertul il ascunde .Noi nu suntem trecuti ca propietari in acest act,desi detinem propritatea cu multi ani inainte de intabularea lor. Poate fi recuzat expertul pe acest motiv? Va rog sa ma sfatuiasca si pe mine cineva ce am de facut in acest caz. Mentionez ca suntem deja in proces de acaparare teren.
Cel mai recent răspuns: eloise923 , utilizator 13:23, 28 Noiembrie 2017
Nu sunt motive de recuzare expert, ar trebui sa dovediti ca expertul ascunde acel proces verbal,o simpla afirmatie nu are valoare juridica.Pueti formula actiune in granituire(art.560 NCC)
Nu este o simpla afirmatie, putem dovedi ca a fost omis de catre expert. Va rog sa-mi dati un raspuns in conditiile acestea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentatie cadastrala Aurelian Gherasim Aurelian Gherasim Daca un vecin isi face documentatie cadastrala si nu ma cheama la fata locului, si ma deposedeaza de o parte din teren. Ce pot sa mai fac? (vezi toată discuția)
Cadastru ioneliya38 ioneliya38 buna ziua,am mostenit de la tata o suprafata de teren.in urma cu ceva timp am facut cadastru si intabularea terenului.am facut si proces verbal de tarusare,iar ... (vezi toată discuția)
Granituire? Nelamuritul Nelamuritul Buna ziua. Am cumpărat un teren intravilan care este mărginit pe trei laturi cu garduri. Ulterior, am măsurat din curiozitate terenul respectiv și am ... (vezi toată discuția)