avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diferente salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diferente salariale

In institutia in care imi desfasor activitatea exista doua categorii de salariati: personal contractual si functionari publici .In luna septembrie s-a hotarat sa se mareasca salariile functionarilor publici, conform noii legi a salarizarii, la maxim .In prezent un functionar public primeste un salariu peste 4000 de lei iar pentru personalul contractual nu s-a schimbat nimic ! Intrebarea mea este urmatoarea .Exista vreo cale legala de a cere marirea salariilor si la personalul contractual ? Diferentele sunt enorme , unele salarii au fost dublate .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:00, 28 Noiembrie 2017
Legea 153/2017 nu face nicio distinctie cu privire la majorarea salariilor in cadrul aceleiasi institutii publice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reîncadrare conform legii salarizării nr 153/2017 alexj17 alexj17 Bună ziua Ce acte trebuie întocmite pentru a reîncadra personalul contractual al unei instituţii publice de subordine locală conform noii legi a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. vă rog să îmi spuneți dacă salariile angajaților ... viorelada viorelada Bună ziua. Vă rog să îmi spuneți dacă salariile angajaților din primarii (comuna, bibliotecar, studii medii) ar fi trebuit sa se mărească din 1 ... (vezi toată discuția)
Ce salariu se va acorda salariaților promovați în 2017? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rugam foarte mult sa ne ajutati cu un sfat in urmatorul caz: Cativa salariati din cadrul institutiei noastre publice, care sunt ... (vezi toată discuția)