avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1154 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxe si impozite la vanzare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxe si impozite la vanzare teren

Buna ziua! In cazul vanzarii unui teren,care sunt taxele fiscale si notariale sau impozite datorate ? Cu respect!
Ultima modificare: Marți, 28 Noiembrie 2017
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 14:36, 28 Noiembrie 2017
Daca dvs sunteti cel care vinde aveti de achitat extrasul de carte funciara pentru autentificare, pe care il solicita notarul si un impozit de 3% daca pretul depaseste 450.000 lei (se percepe la diferenta pana la 450.000 lei )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata catre notar tutunarudenisa tutunarudenisa La vanzarea unui imobil, o garsoniera, eu in calitate de vanzator, ce taxe trebuie sa achit la notar? Mentionez ca vanzarea este in derulare si, la achitarea ... (vezi toată discuția)
Bună seara. Împreună cu fratele meu am moștenit un teren ... anatab anatab Bună seara. Împreună cu fratele meu am moștenit un teren agricol pe care dorim să îl vindem. Avem deja o ofertă pt el. Îmi puteți spune, vă rog, care ... (vezi toată discuția)
Impozit platit la vinzarea terenului si casei 1dragon6 1dragon6 in 2006 am mostenit de la mama o cota parte casa si teren cu tatal fiind celalalt proprietar. La inceputul lui mai 2018 am mostenit restul prin decesul ... (vezi toată discuția)