avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... act de infiere sau de adoptie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

act de infiere sau de adoptie

Buna ziua. Pe certificatul de nastere numele meu este al bunicului, dar la parinti sunt trecuti parintii adevarati. Stiu doar ca am fost infiata de bunici, dar niciodata nu am vazut un asemenea act. Nici dupa moartea lor nu am gasit nimic. Au trecut anii si daca nu au fost nici un fel de probleme, nu am facut nimic pentru a afla ce s-a intamplat. Pe certificat scrie anul si orasul de unde a fost eliberat. Am vreo sansa sa gasesc ceva in arhive? Cati ani se tin asemenea acte? Multumesc...
Cel mai recent răspuns: corneliacr , utilizator 15:30, 28 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas pentru persoana cu handicap infiata Grendizer Grendizer Buna. Ma numesc Mihai, sunt pensionat cu handicap grad 2 Accentuat. Sunt Pensionat de la varsta de 16 ani, acum am 30 ani. Eu am fost infiat the catre Tatal ... (vezi toată discuția)
Mostenire Marina1989 Marina1989 Buna ziua! Bunicii mei au avut 5 copii.Pe tatăl meu l au dat spre adopție, nu am gasit niciun act în sensul ăsta iar numele de familie nu este nici al ... (vezi toată discuția)
Decizie de infiere in 1942 cmnift cmnift Buna ziua. Am un proces cu cineva care sustine ca daca bunicul meu nu are decizie de infiere inseamna ca el nu a fost infiat. Noi am gasit la Consiliul local ... (vezi toată discuția)