avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract RADIAT apare activ la AJOFM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract RADIAT apare activ la AJOFM

Buna ziua, luna trecuta am radiat mai multe contracte individuale de munca din REVISAL, deoarece angajatii nu s-au prezentat la serviciu. Am trimis fisierul la ITM, in raportul de preluari acei angajati imi apar inactivi. Problema este ca unul dintre acesti angajati a venit astazi la mine cu un extras de la AJOFM in care apare ca este activ, angajat la firma noastra.
P.S Angajatii nu au lucrat nici macar o zi la societatea noastra.
Care ar putea fi cauza, si unde ar trebui sa ma adresez?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 28 Noiembrie 2017
Ariela85, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ariela85 , utilizator 15:31, 28 Noiembrie 2017
Va rog, ajutati-ma cu un raspuns. Nu stiu cum sa procedez..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot inceta un cim radiat sa apara incetat si in sistem? Aniia Aniia Ma confrunt cu o speta din care nu ma mai vad salvata, asa ca daca ma puteti ajuta va rog tare frumos sa imi raspundeti cat de repede se poate. Am avut o ... (vezi toată discuția)
Raportare inregistrare revisal rrramor rrramor Buna seara, am intrat pe Registrul de salariati pe care il raportam catre ITM din aplicatia REVISAL si spre surprinderea mea, imi apar ca fiind activi, ... (vezi toată discuția)
Revisal ionita1 ionita1 Buna ziua,, Am si eu o mare nedumerire legat despre fisiere care nu au fost validate in revisal.. Cine cum pot face eu dovada ca acele fisiere au fost ... (vezi toată discuția)