avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... minimum per economie majorat in 2018
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

minimum per economie majorat in 2018

daca minimum per economie va fi 1900 lei brut, cat va fi minimum per economie net, in cel mai rau caz?o vreau cifra exacta, la net, fara nicio formula de calcul
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:03, 28 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salariul net ar fi de 1162 lei .
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim pe economie Marian Enache Marian Enache Buna ziua! Daca netul salariul minim pe economie in 2018 este 1162 lei, de ce angajatorul meu imi acorda doar 1065 lei (ca in dec 2017)? Este legal acest ... (vezi toată discuția)
Salarii si indemnizatii Pralealor Pralealor Buna. Ma numesc Loredana Pralea. As dori sa stiu cat va fi salariul care il voi lua in mana daca salariul brut va fi 1900 lei? Si as mai dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Bujgoi Catalin Bujgoi Catalin Cum se socoteste pensia alimentara la 2 copii la salarul minim pe economie 1900 si daca se ia in calcul si diurna.Va multumesc foarte mult. (vezi toată discuția)