avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii si indemnizatii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii si indemnizatii

Buna. Ma numesc Loredana Pralea. As dori sa stiu cat va fi salariul care il voi lua in mana daca salariul brut va fi 1900 lei?
Si as mai dori sa stiu daca doresc sa odopt un copil cat trebuie sa am lucrat inainte? Sau mai bine zis daca imi schimb locul de munca inainte sa bag dosarul?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:29, 10 Decembrie 2017
1162 lei net
[ link extern ]

detalii adoptie
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Minimum per economie majorat in 2018 mexic85 mexic85 daca minimum per economie va fi 1900 lei brut, cat va fi minimum per economie net, in cel mai rau caz?o vreau cifra exacta, la net, fara nicio formula de calcul (vezi toată discuția)
Salariul minim pe economie Marian Enache Marian Enache Buna ziua! Daca netul salariul minim pe economie in 2018 este 1162 lei, de ce angajatorul meu imi acorda doar 1065 lei (ca in dec 2017)? Este legal acest ... (vezi toată discuția)
Prenatal elizaelena1994 elizaelena1994 Buna. In aprilie am ramas insarcinata, urmand sa nasc in ianuarie. Salariul meu, trecut in cartea de munca, este de 1900 lei. In mana , iau cei 1162+bonus, si ... (vezi toată discuția)