avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cedare firma
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cedare firma

Daca exista contract semnat. E nevoie de prezenta ambelor persoane la inregistrare sau se considera firma cedata

Alte discuții în legătură

Cesiune drepturi STAN MARA STAN MARA drepturile unei firme ce presteaza servicii fiind preluate de o alta firma , beneficiarul nu trebe sa fie instiintat de aceasta cesiune ? Respectiv sa semneze ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca danyyyyy danyyyyy buna ziua, va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti daca este corect ce a facut banca, am avut un credit si mentionez ca nu am achitat banca de doua luni( criza ... (vezi toată discuția)
Contract de munca nesemnat ionelalexandru ionelalexandru Am preluat cu data de 01.09.2014, 17 agenti de paza de la o alta firma carora li s-a inregistrat contractul de munca la itm la data de 26.08.2014 on line prin ... (vezi toată discuția)