avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce valoare pot avea sms-urile și înregistrările ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce valoare pot avea sms-urile și înregistrările propriilor convorbiri în instanță?

Buna ziua! Va rog, imi puteti spune daca sms-urile si inregistrarile propriilor convorbiri telefonice sunt luate in considerare (admise ca probe in procesul civil sau penal sau in contestarea unei executari silite? Muntumesc
Ultima modificare: Miercuri, 29 Noiembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:41, 29 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se poate da un raspuns STAS: depinde. Puteti propune instantei ce probe doriti, iar instanta le va analiza pentru a le accepta sau respinge.
Multumesc pentru raspuns!
Dar pentru situatia in care sotul meu a semnat un contract de asistenta juridica cu un avocat, dar nu a primit copia dupa acest contract ( aceasta ramanand la avocat impreuna cu originalul si chitantele), - stiu, o mare greseala - ce posibilitati are de a obtine copia dupa contract ( in conditiile in care dl av. refuza sa le inmaneze si deasemenea pretinde o suma suplimentara pe care nu am stabilit-o de la inceput si nici nu a fost inscrisa pe contractul semnat de sot. Cu alte cuvinte , poate face rost de contract altfel decat de la dl. avocat?
acest răspuns util
Aveti inregistrari sau sms-uri intre sot si avocat?

Va rog scrieti intr-un singur loc, nu deschideti mai multe topicuri pentru aceeasi chestiune.
acest răspuns util
O proba va fi administrata in instanta daca este pertinenta, concludenta si utila solutionarii cauzei, adica daca prin administrarea ei sunt sanse sa se afle adevarul in cauza. In functie de actiunea concreta, de temeiuri va aprecia judecatorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatul nu ne-a dat un exemplar din contractul de asistență juridică. de unde am putea face rost de o copie? elmina elmina Pentru situatia in care sotul meu a semnat un contract de asistenta juridica cu un avocat, dar nu a primit copia dupa acest contract ( aceasta ramanand la ... (vezi toată discuția)
Probe in instanta carmen bisioc carmen bisioc Buna ziua! Supun atentiei urmatoarea problema,as dori sa stiu daca sms-urile si inregistrarile convorbirilor telefonice care contin amenintari la adresa ... (vezi toată discuția)
Convorbirile telefonice proprii - proba in divort mariaioanacampioana mariaioanacampioana Tatal meu se afla in relatii proaste cu mama si intentioneaza sa introduca divort. Ea discuta cu rudele in termeni foarte buni despre el, dar la telefon ii ... (vezi toată discuția)