Buna ziua! Va rog, imi puteti spune daca sms-urile si inregistrarile propriilor convorbiri telefonice sunt luate in considerare (admise ca probe in procesul civil sau penal sau in contestarea unei executari silite? Muntumesc
Multumesc pentru raspuns!
Dar pentru situatia in care sotul meu a semnat un contract de asistenta juridica cu un avocat, dar nu a primit copia dupa acest contract ( aceasta ramanand la avocat impreuna cu originalul si chitantele), - stiu, o mare greseala - ce posibilitati are de a obtine copia dupa contract ( in conditiile in care dl av. refuza sa le inmaneze si deasemenea pretinde o suma suplimentara pe care nu am stabilit-o de la inceput si nici nu a fost inscrisa pe contractul semnat de sot. Cu alte cuvinte , poate face rost de contract altfel decat de la dl. avocat?
O proba va fi administrata in instanta daca este pertinenta, concludenta si utila solutionarii cauzei, adica daca prin administrarea ei sunt sanse sa se afle adevarul in cauza. In functie de actiunea concreta, de temeiuri va aprecia judecatorul.