avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIU ODIHNA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIU ODIHNA

daca un salariat a avut cim suspendat pana la data de 17.03.2017 , pote beneficia de concediu de odihna pt tot anul 2017 sau de la data activarii cim?
Cel mai recent răspuns: cata8 , utilizator 16:00, 1 Decembrie 2017
Pentru ce a avut c.i.m. suspendat ?
concediu de crestere si ingrijire copil
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vă beneficia de CO aferent perioadei cuprinse intre data revenirii din CCC și 31.12.2017, inclusiv.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile de concediu gillu gillu Buna sea.ra. As avea nevoie de niste lamuriri cu privire la urmatoarea situatie. In anul 2015, inainte de a intra in concediu sotia de maternitate (prenatal ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere din concediu crestere copil in invatamant lara_marik lara_marik Buna ziua! Lucrez in invatamant si am nascut pe data de 31 iulie 2017. Nu am luat concediu prenatal, deoarece la 15 iunie 2017 am 8ntrat in concediu de odihna ... (vezi toată discuția)
Despre concediul de odihna Cronaldo Cronaldo La cât concediu de odihnă am dreptul la întoarcerea din \"Concediul de creștere a copilului \" Pentru anul în curs! Mulțumesc. (vezi toată discuția)