avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită este legal ca banca sa ti retina banii dintr o propire ...
Discuție deschisă în Executare silită

este legal ca banca sa ti retina banii dintr o propire pe pensia de boala si handicap daca executorul judecatoresc a ridicat propirea

am avut propire pe pensia de boala si handicap banca a retinut banii,nu ia virat catre executor ,pe urma odata cu legea in vigoare executoru a ridicat propirea iar banca nu vrea sa elibereze banii care de fapt sint ai mei .Ce trebuie sa fac

Alte discuții în legătură

Poprire pensie de handicap, este legal? Flori_ Flori_ Buna ziua, Va cer sfatul in urmatoarea problema: Sunt pensionata de boala (tetrapareza, Cf Legii 263/2010) si primesc pensie de invaliditate 911 lei + ... (vezi toată discuția)
Executarea silita, poprirea pdn38 pdn38 cum se procedeaza cand primesiti o instiintare ,cu titlu executoriu de poprire pe comturi .beneficiez de pensie pe caz de boala cu grad de handicap grav. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , poprire pe pensie peste limita legala dorombach dorombach Buna ziua , sunt in pensie de boala ,am diabet, si am o mica problema cu casa de pensi din Sighet . In urma cu 2 ani am avut niste amenzi pe care nu l-eam ... (vezi toată discuția)