avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... acuzat de spam
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

acuzat de spam

Buna ziua,
Am fost membru pe un forum (ID-ul coincidea cu numarul masinii mele).
La un moment dat am fost banat pentru ca nu respectam regulile forumului. Mi-am facut un alt user, mi l-au banat si pe acela.
Apoi am trimis 4 e-mailuri in care ceream sa mi se explice de ce am fost banat si am adaugat ca pot face cate clone doresc de la diferite computere si diverse Ip-uri.
*
Dupa o zi primesc e-mail de la forumul respectiv cu injurii si cu amenintarea de plangere penala la IGPR cu toate datele mele personale, INCLUSIV CNP (pe care nu le-am prezentat niciodata pe acel site dar banuiesc ca au fost aflate de la politie pe baza numarului autoturismului).. pe motivul de amenintare si spam.
*
Este posibil asa ceva sau e doar o metoda de intimidare ?
Cum se solutioneaza de Politie aceste plangeri ?
Pot depune la randul meu plangere penala pentru utilizare de date cu caracter personal fara acordul meu si pentru injurii/calomnie ?
Cel mai recent răspuns: felixtm , utilizator 20:08, 16 Octombrie 2009
Am revenit...

Pentru a contacta administratorul acelui site a trebuit sa imi fac un cont la ei ( ce amatorism).
Am scris unui admin , un anume Bogdan. Mi-a raspuns destul de urat si intr-o limba care mai mult semana cu rRomanes devat cu romana.... Am fost banat pe acel site...motivul il stiu DECAT minorii de 8-9 ani care administreaza acel site.

SFAT: nu fii suparat ca te-au banat pe acel site. Probabil iQ tau era prea mare fata de cat puteau ei intelege.
Oricum ce puteai tu sa vorbesti cu niste putoi la care dabea li s-a uscat buricu'...
Nu am precizat despre ce site este vorba deoarece daca intra 5 persoane pe siteul lor si-au facut norma pe jumatate de an...

Sanatate , numai bine!

TOPIC INCHIS !
Ultima modificare: Vineri, 16 Octombrie 2009
felixtm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces pe un forum eder eder Am avut o discutie pe un forum, purtata prin mesaje private, cu un alt user, care, neimpartasind parera mea, mi-a spus ca imi da raport, dupa care a si facut ... (vezi toată discuția)
Afirmatii calomnioase publicate pe internet onyxonyx onyxonyx buna ziua caut un avocat care sa ma ajute sa inlatur anumite articole publicate pe diverse site-uri care calomniaza firma la care lucrez . Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Ce pot pati daca am injurat pe cei de la o firma de hosting? cMarinescu cMarinescu Buna ziua! Am si eu o mica problema si as vrea sa ma ajutati.Pana acum ceva timp am avut un site gazduit la o anumita firma de hosting..serviicile pe care mi ... (vezi toată discuția)