avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admiterea în avocatura.
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admiterea în avocatura.

Buna. Sunt absolvent al unei facultății de stiu te juridice din anul 2001. Timp de cel putin 10 ani dețin funcția de consilier juridic intr-o institutie publica. Întrebarea mea este daca pot participa la examenul de admitere in avocatura ca si avocat definitv sau doar ca avocat stagiar.
Cel mai recent răspuns: Sunrunner , utilizator 01:37, 16 Ianuarie 2018
"Pot ajunge direct avocați definitivi cei care au fost judecători, procurori, notari, consilieri juridici sau jurisconsulți cel puțin cinci ani (la data înscrierii la examenul pentru avocați) și care au luat examenul de definitivat în profesia respectivă."
Citat dintr-un articol publicat pe avocatnet.ro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Definitivat consilier juridic Juridika Juridika Buna ziua. As dori sa stiu daca inscrierea unui consilier juridic in Uniune dupa 7 ani de vechime in sistemul privat, mai atrage dupa sine sustinerea ... (vezi toată discuția)
Dobandirea calitatii de avocat Adrian Constantin Adrian Constantin - Politist , organ de politie judiciara cu experienta de 15 ani in domeniu, absolvent al Facultatii de Drept, poate obtine calitatea de avocat printr-un ... (vezi toată discuția)
Dobandire calitate avocat definitiv laura-jurist laura-jurist buna ziua mai este valabila precizarea referiotare la persoanele care pana la data sustinerii examenului de primire in profesia de avocat au indeplinit ... (vezi toată discuția)