avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... va rog, spuneti-mi ce pot face
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

va rog, spuneti-mi ce pot face

sunt casatorita de 6 ani. Am doi copii. Sotul meu doreste sa divortam. Eu nu. Si-a adus amanta in casa. In momentul de fata el doarme cu ea intr-o camera, iar eu in cealalta cu copiii. Copiii au 5 ani respectiv 2 luni si sunt amandoi baieti. Amanta lui defileaza prin casa imbracata in sutien si ce se nimereste in jos. Nu am plecat deoarece nu am unde sa plec momentan, si, sper sa imi refac familia. El, in momentul de fata savarseste infractiunea de adulter, dar nu am dovedit inca asta. Am citit legea dar nu am probe. Vreau sa va intreb daca niste poze pot fi considerate probe in cazul unui proces de divort (probe ale adulterului) si daca il pot decadea din drepturile parintesti, deoarece nu pot sa-mi las vreun copil in grija acestei femei, care, este si instabila emotional si extrem de egoista. Cand el mi-a prezentat mie situatia am incercat sa vorbesc cu ea, si cand am intrebat-o daca se gandeste la copii mi-a raspuns ca o doare undeva de parintii ei dapai de copiii mei. Stiu ca intrebarea mea pare ciudata, dar, daca nu ne vom creste copiii impreuna, vreau ca el sa fie decazut din drepturile parintesti. Am vreo sansa? Daca da, ce trebuie sa fac in aceasta privinta?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri, si va rog sa ma sfatuiti cat mai urgent pentru ca situatia mea se agraveaza ora de ora.
Cel mai recent răspuns: alexxadavyd , utilizator 11:49, 3 Februarie 2006
uite, eu consider ca cel mai bine ar fi sa consulti un avocat care cu siguranta a mai avut cazuri nefericite ca al tau.
totusi iti pot spune ca in principiu situtiile de fapt se pot dovedi prin orice mijloc de proba, deci si prin fotografii. acum forta acestei probe in instanta ...depinde.
tu ai grija sa nu-ti faca vreun rau in cazul in care te surprinde ca ii fotografiezi. trebuie sa ai martori si trebuie sa fi foarte atenta tocmai ca inafara de un proces sa nu suferi tu fizic. copii au nevoie de tine.
discuta cu un avocat. e cel mai indicat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divorț cu minori. am șanse, ca tată, să obțin domiciliul copiilor la mine dacă dovedesc că mama e adulterină și consumă alcool? Tiristor Tiristor După o căsnicie de 21 de ani,din care au rezultat 2 copii de 12,respectiv 15 ani.... Am descoperit ca soția a furat bijuteriile familiei,si are un amant de ... (vezi toată discuția)
Infidelitate- divort cu minor cryssm cryssm daca sotul meu ma inseala,si si-a dus copilul la amanta ,....pot avea castig de cauza asupra tutelei minorului?spre ex daca as duce copilul la psholog si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! noi, femeile,nu putem sa ne transformam in slugi, ... AFRODITA FRATA AFRODITA FRATA Buna ziua! Noi, femeile,nu putem sa ne transformam in slugi, prostituate ,infirmiere pentru sotii nostri. Si chiar daca am face-o ei tot se duc la amante ... (vezi toată discuția)