avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț cu minori. Am șanse, ca tată, să obțin ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț cu minori. Am șanse, ca tată, să obțin domiciliul copiilor la mine dacă dovedesc că mama e adulterină și consumă alcool?

După o căsnicie de 21 de ani,din care au rezultat 2 copii de 12,respectiv 15 ani.... Am descoperit ca soția a furat bijuteriile familiei,si are un amant de un an. Înafara de aceasta, consuma alcool,si nu se comporta bine cu copiii.
Am dovezi fotografice cu discuțiile dintre ea și amant, respectiv martori care sa confirme ca a furat din casa si consuma alcool ,peste 3 litri de bere pe zi. Voi avea câștig de cauză în privința copiilor?! Ei isi doresc sa ramana cu mine..
Ultima modificare: Luni, 12 Noiembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 13:41, 13 Noiembrie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Daca minorii doresc asta este posibil ca instanta sa dispuna exercitarea in comun a autoritatii parintesti dar stabilirea domiciliului minorilor la dumneavoastra cu un drept al mamei la legaturi personale.
Va sfatuiesc sa solicitati ajutorul unui avocat.
Ultima modificare: Marți, 6 Noiembrie 2018
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dv. unde sunteti, stati cu copiii impreuna cu sotia sau sunteti plecat?
Locuim in casa mamei mele,care e proprietara. Locuim împreună,nu suntem separați,

Liliana Gradinaru a scris:

Dv. unde sunteti, stati cu copiii impreuna cu sotia sau sunteti plecat?

Ultima modificare: Miercuri, 7 Noiembrie 2018
Tiristor, utilizator
Da, sanse sunt, depind de probe.
Ar mai fi o problema ,la care as dori un raspuns...
Casa e a mamei mele,cu care am facut un contract cu exercitarea dreptului de uzufruct. Adică eu si cu soția mea vom deveni proprietari după decesul mamei mele. Ce se întâmplă cu aceste acte in cazul divorțului meu? Se vor anula,vor rămâne în picioare?!...

Liliana Gradinaru a scris:

Da, sanse sunt, depind de probe.

Alte discuții în legătură

Infidelitate- divort cu minor cryssm cryssm daca sotul meu ma inseala,si si-a dus copilul la amanta ,....pot avea castig de cauza asupra tutelei minorului?spre ex daca as duce copilul la psholog si ... (vezi toată discuția)
Divorț cu minori Georo2005 Georo2005 Buna seara. Am nevoie de sfaturi cat se poate de amănunțite si daca se poate un cost estimativ. Cei doi părinți decid sa divorțeze după ce mama este ... (vezi toată discuția)
Informatii privind drepturile si obligatiile sotului fata de familie mica-mihaela mica-mihaela Buna ziua, Relatia dintre mine si sotul meu este iremediabial distrusa.De cand i-am comunicat intentia de a divorta, sotul meu se foloseste de orice mijloc ... (vezi toată discuția)