Este vorba de actiune de anulare a ordinului prefectului de retrocedare a unui teren expropriat pe care acum este amplasat un spital.
Problema este ca avocatul meu a facut o cerere in care spune citez"am inteles ca pentru terenul expropriat de 1393,6 mp sa primesc depagubiri conform Legii10/2001 modif. cu Legea 247/2005 şi nu neaparat terenul in natura (in fizic)". Eu nu sunt de acord cu aceasta cerere (nu am fost consultata) mai ales ca suntem la Judecatorie si din cate stiu Jud. nu are competenta materiala....eu as fi vrut sa ne axam pe teren in fizic mai ales ca in urma expertizei cadastrale s-a constata ca terenul este liber in suprafata de cca 900 mp din 1393 mp? S-au teren la schimb? Ce ma sfatuiti referitor la cererea avocatului? Pot sa cer evaluarea terenului?
:)) nu va puteti recuza propriul avocat, dvs l-ati contractat exista un contract intre el si dvs.
daca nu sunteti multumit de serviciile lui puteti rezilia contractul de asistenta juridica.
faptul ca dansul a cerut pe langa capatul de cerere principal-restituire in natura- restituirea prin echivalent este ff bn va scuteste de un alt dosar ulterior, daca nu primiti terenul in natura.
Achiesez la punctul de vedere al dnei avocat Ioana Cristea. Avocatul dvs a formulat foarte bine actiunea. In plus oricum instanta va desemna un expert tehnic judiciar care va face expertiza imobilului si va stabili cat din teren este retrocedabil in natura iar pentru restul va face o evaluare privind valoarea de piata care va fi propusa ca si despagubiri! B-)