avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Încercare voalatã de avertizare în sensul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Încercare voalatã de avertizare în sensul renunþãrii la pretentii. Recuzarea instanþei

In citatia trimisa de tribunal sunt AVERTIZAT asupra despagubirilor morale si materiale pe care le-as cere de la primarie pentru dosar de restituire depus in 2001. Simt o incercare voalata de avertizare lde renuntare la pretentiile de retrocedare solicitate .
Nu am avocat si nici nu-mi doresc.
O zi buna
Cel mai recent răspuns: SIE , utilizator 16:41, 25 Iulie 2013
Care este intrebarea?
Pot recuza judecatorul pentru incercarea de intimidare a ss.?
Dvs puteti cere.... ramane de vazut daca se si aproba.
Cererea de recuzare se taxeaza cu 100 lei.
Cum adica "avertizat"?
Redati exact mentiunea din citatie.

Chiar daca nu vreti sa va angajati avocat, v-ati adresat unui site unde raspund in principal avocatii......:blush2:
Le multumesc celor care raspund intrebarilor mele.
Din citatie:"Veti motiva in fapt cererea in raport cu temeiul juridic invocat si cererea in pretentii banesti pentru daune materiale si morale sub sanctiunea art. 155 indice 1 cpc".
In fapt: am cerut retrocedare, prin notificare in 2001 a unui teren si doua corpuri de casa, care de la 2120 mp a ajuns, dupa calculele laborioase a 4 experti la 1290 mp.Si dupa "j"-demii amanari mai astept inca alte sedinte, cu alte amanari ca sa nu mi se retrocedeze mostenirea de la mama mea.
Si ... de unde atatia bani?
O zi buna.

Alte discuții în legătură

Ceilalti mostenitori nu se prezinta la succesiune la judecatorie desi au fost citati la 7 termene radurl radurl Buna ziua, Sunt intr-un proces de succesiune , ceilalti mostenitori desi au fost citati corect de judecatoria dragasani la 8 termene nu se prezinta. Obiectul ... (vezi toată discuția)
Retrocedare SIE SIE Instanta imi cere: Veti motiva in fapt cererea in raport cu temeiul juridic invocat si cererea de pretentii banesti pentru daune materiale si morale sub ... (vezi toată discuția)
Hotararea judecatorului este 1/2 casa si 1/2 teren! sunt singura ... mariacatarina mariacatarina Hotararea judecatorului este 1/2 casa si 1/2 teren! Sunt singura mostenitoare, si vreau sa stiu cine altcineva primeste 1/2 din proprietatea mea? Am dreptul ... (vezi toată discuția)