avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Încercare voalatã de avertizare în sensul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Încercare voalatã de avertizare în sensul renunþãrii la pretentii. Recuzarea instanþei

In citatia trimisa de tribunal sunt AVERTIZAT asupra despagubirilor morale si materiale pe care le-as cere de la primarie pentru dosar de restituire depus in 2001. Simt o incercare voalata de avertizare lde renuntare la pretentiile de retrocedare solicitate .
Nu am avocat si nici nu-mi doresc.
O zi buna
Cel mai recent răspuns: SIE , utilizator 16:41, 25 Iulie 2013
Nu aveți motive de recuzare și nici nu ați fost avertizat. Instanța v-a pus în vedere să motivați în fapt solicitările dvs., sub sancțiunea suspendării cauzei. Este obligația dvs. legală să motivați în fapt cererea de chemare în judecată (art. 112, pct. 4 Cod procedură civilă). Nu există posibilitatea să vi se acorde ceea ce ați cerut dacă nu vă motivați solicitările adresate instanței.
Multumiri si sanatate, succes la bani!
avvalentina a scris:

Cum adica "avertizat"?
Redati exact mentiunea din citatie.

Chiar daca nu vreti sa va angajati avocat, v-ati adresat unui site unde raspund in principal avocatii......:blush2:

Da, nu este deloc clara chestiunea cu avertizarea.
Nu este avertizare din cate se poate observa.
Dar care este raspunsul daca cei abilitati sa retrocedeze o mostanire tergiverseaza de peste 12 ani aceasta reparatie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ceilalti mostenitori nu se prezinta la succesiune la judecatorie desi au fost citati la 7 termene radurl radurl Buna ziua, Sunt intr-un proces de succesiune , ceilalti mostenitori desi au fost citati corect de judecatoria dragasani la 8 termene nu se prezinta. Obiectul ... (vezi toată discuția)
Retrocedare SIE SIE Instanta imi cere: Veti motiva in fapt cererea in raport cu temeiul juridic invocat si cererea de pretentii banesti pentru daune materiale si morale sub ... (vezi toată discuția)
Hotararea judecatorului este 1/2 casa si 1/2 teren! sunt singura ... mariacatarina mariacatarina Hotararea judecatorului este 1/2 casa si 1/2 teren! Sunt singura mostenitoare, si vreau sa stiu cine altcineva primeste 1/2 din proprietatea mea? Am dreptul ... (vezi toată discuția)