avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ceilalti mostenitori nu se prezinta la succesiune la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ceilalti mostenitori nu se prezinta la succesiune la judecatorie desi au fost citati la 7 termene

Buna ziua,
Sunt intr-un proces de succesiune , ceilalti mostenitori desi au fost citati corect de judecatoria dragasani la 8 termene nu se prezinta.
Obiectul succesiunii il reprezinta 3 terenuri situate in extravilan fara importanta, valoarea de piata ar fi de maxim 5000 RON.

Cei care nu se prezinta au trimis catre instanta cerere ca judecarea poate sa se faca si in lipsa.Unul chiar a si trimis declaratie ca nu are pretentii la masa succesorala

Am o banuiala ca judecatorul tergiverseaza procesul (am avut niste contre cu el in alt proces).
dati-mi un sfat ce sa fac
Cu respect
Felix CUCU
cucu_dumitru@yahoo.com
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 08:09, 3 Martie 2010
Ati putea formula cerre de recuzare impotriva judecatorului in cauza
Si care a fost, spre pilda, motivul amanarii aratat in ultima/ultimele incheieri de sedinta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încercare voalatã de avertizare în sensul renunþãrii la pretentii. recuzarea instanþei SIE SIE In citatia trimisa de tribunal sunt AVERTIZAT asupra despagubirilor morale si materiale pe care le-as cere de la primarie pentru dosar de restituire depus in ... (vezi toată discuția)
Problema raport expertiza - proces civil retrocedare teren Andra_Mari Andra_Mari Buna ziua. Ma adresez comunitatii cu urmatoarea problema. Am avut un titlu de proprietate pentru un teren extravilan in suprafata de 2,4 ha. In urma unui ... (vezi toată discuția)
Afirmatia judecatorului: vreau cu executare oltul oltul intr un proces penal procurorul zice ca in termenul urmator vor fi dezbateri daca pedeapsa va fi cu suspendare sau cu executare (fiind vorba de concurs de ... (vezi toată discuția)