avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie proces verbal pentru masina accidentata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie proces verbal pentru masina accidentata

Buna ziua!Am fost implicat intr-un accident rutier cu daune,fara victime in care am fost declarat vinovat,dar am facut contestatie la procesul verbal deoarece ma consider nevinovat,am primit de la politie dovada de reparatie valabila 30 de zile,dar mi-au spus ca daca fac contestatie pot sa circul cu masina lovita pe toata perioada procesului chiar daca expira valabilitatea acestei dovezi si ca daca ma opreste un echipaj sa le spus ca sunt in proces si ei verifica si vad ca asa e si nu o sa am probleme.Aseara m-a oprit un echipaj de politie dintr-un alt oras care mi-au dat amenda pentru ca circul cu masina lovita si ca mi-a expirat dovada de reparatie,le-am explicat ca sunt in proces pentru acest accident si ca politia din Timisoara mi-a spus ca pot circula asa cat timp tine procesul,le-am aratat solicitarea pe care am depus-o la judecatorie,le-am aratat pe internet numarul de dosar sa vada ca nu mint pentru ca ei mi-au spus ca nu au cum sa verifice si totusi am primit amenda,deoarece spun ei,nu am voie sa circul cu masina lovita mai mult de 30 zile chiar daca ma judec.Spuneti-mi va rog pana la urma cum e am voie sa circul cu masina lovita chiar daca mi-a expirat dovada de reparatie,cat timp tine procesul sau nu?
Daca am voie imi puteti spune va rog pe baza carui articol din lege pot sa circul?va multumesc din suflet tuturor celor care imi veti da un raspuns!
Cel mai recent răspuns: bransky , utilizator 12:18, 30 Noiembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Pai mi-au spus ca oricum nu mi-ar mai fi prelungit dovada aia chiar daca as fi solicitat eu asta,cica se da o singura data si in termenul ala de 30 zile eu trebuie sa repar masina.Sa inteleg ca nu am ce sa fac in situatia asta chiar daca eu am fost dezinformat de politia din Timisoara?
~ Conținut șters la cerere ~
Nu am nimic la mana,discutia s-a petrecut telefonic si nu m-am gandit atunci sa fi inregistrat macar apelul.Multumesc frumos pentru timpul acordat.O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate dovada reparatie pentru itp. am voie sa circul sau nu? crst_g crst_g Am nevoie de putin ajutor de la cei din domeniu. Am fost sa fac itp-ul acum vreo o saptamana. Nu mi l-a dat, mi-a dat sa schimb pivotii in 30 zile. Ok, no ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie ady_deva ady_deva am fost oprit in timisoara pentru cica un control de rutina :O :O :O la ora 3 noaptea,asta pentru ca trecusem prin fata echipajului si au vazut ca am masina ... (vezi toată discuția)
Care este termenul limita de lege in care trebuie sa imi repar avariile auto? Dntz_dntza Dntz_dntza Am o problema: azi m-a oprit o domnisoara de la politia rutiera si mi-a cerut actele la control printre care si autorizatia de reparatie pentru bara de pe fata ... (vezi toată discuția)