avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda circulatie

am fost oprit in timisoara pentru cica un control de rutina :O :O :O la ora 3 noaptea,asta pentru ca trecusem prin fata echipajului si au vazut ca am masina putin botita in urma unui accident #-o!! stupoare insa e faptul ca dupa 2 zile am gasit in posta 2 procese verbale ,X-(adica 2 amenzi....respectiv ca am trecut pe galben la semafor,primul...:(.si ca am fost surprins vorbind la telefon fara dispozitiv maini libere...cum ar fi vazut militianul asta la ora aia din noapte nu stiu....dar sint completate la diferenta de aprox 15 minute unul de celalalt si fara martor asistent ...si semnaturile contravenientului nefiind ale mele si nici aceeasi semnatura pe amindoua!!:O:OX-(
Cel mai recent răspuns: ady_deva , utilizator 00:21, 13 Mai 2013
Puteti face contestatie la procesul verbal, in 15 zile de cand l-ati primit.
P.S. Contestatia, de fapt plangerea o depuneti la Judecatoria Timisoara.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Mai 2013
Ariel_tm, utilizator
sunt 2 procese verbale intocmite de acelasi echipaj de politie sau sunt 2 procese verbale intocmite fiecare de cate un echipaj de politie? adica ati fost verificat o data sau de 2 ori?

alta intrebare ar fi daca cele consemnate in procesele verbale sunt adevarate sau nu.
sint 2 procese verbale intocmite de 2 echipaje diferite de politie,eu fiind oprit doar de unul...dar nu mi s-a spus ca as fi facut ceva doar mi-au verificat actele...si dovada masinii lovite...probabil de aia m-au si oprit...cit despre trecutul pe culoarea galbena ,nu am facut-o....desii nu stiu ca e interzis sa treci pe galben,in anumite situatii....iar de vorbit la telefon...nici vorba...
Ultima modificare: Luni, 13 Mai 2013
ady_deva, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permisul de conducere geobotosani geobotosani Cu respect! Am si eu o mica problema.Cine cunoaste suceava si este sofer stie de intersectia dintre soseaua BurdujenI cu Uniri in sens giratoriu ,acolo este ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal contraventie vasi_timidu vasi_timidu buna tuturor.....am primit o amenda de circulatie de la un echipaj de sectie,nu de circulatie....incerc sa explic....stateam la semafor sa virez stinga ... (vezi toată discuția)
Amenda trecere pe galben la semafor! Raul Oprita Raul Oprita In data de 02 Ianuarie 2011 mergand cu masina inspre locul de munca, la un semafor am intrat pe culoarea galbena in intersectie iar un echipaj de politie, care ... (vezi toată discuția)