avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cum vor fi impozitate PFA-urile si profesiile liberale ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cum vor fi impozitate PFA-urile si profesiile liberale din 2018 ?

As vrea sa stiu, in cazul in care sunt si angajat si am si PFA va trebui sa platesc CASS 10% si CAS 25% raportat la salariu minim pe economie, indiferent de venituri pe care o sa-l am ?
Cel mai recent răspuns: siuzzie9 , utilizator 21:04, 13 Decembrie 2017
Pe partea de PFA nu mai are nici o importanta daca sunteti salariat.
Impozit 10% si CASS 10%+CAS 25%, contributiile doar daca venitul anticipat si cel final este peste 12 salarii minime brute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cu angajat full time, daca mai trebuie sa plateasca contributii sociale in plus? CristiP112 CristiP112 Buna ziua, Am un PFA care in anul 2023 a realizat un profit intre 12 si 24 salarii minime brute. Pe acest PFA am un angajat care a fost plătit cu salariul ... (vezi toată discuția)
Reducere contribuții sociale Elena nistor Elena nistor Buna ziua . Am următoare situație , dacă am un pfa și veniturile lunare depășesc salariu minim brut pe țara deci prin urmare trebuie sa plătesc ... (vezi toată discuția)
Pfa si salariat - taxe si contributii Oana.Musceleanu Oana.Musceleanu Buna ziua, Pentru un angajat care are si un PFA in alt domeniu, avand in vedere ca plateste impozit, CAS si CASS ca angajat, mai este necesar sa plateasca ... (vezi toată discuția)