avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carnet de muncă nescanat. Pot avea probleme mai ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carnet de muncă nescanat. Pot avea probleme mai târziu din cauza asta?

Buna seara,

Am vechime in carnetul de munca incepand cu anul 2006. In 2010 cand s-a trecut la forma electronica ma aflam deja la al doilea angajator care nu a luat carnetul de munca pt scanare. Este o problema?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:45, 2 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu este nicio problema.

Un carnet de munca nescanat are aceeași valoare juridica ca și un carnet de munca scanat.

Nu exista carnete de munca electronice.
Inteleg ca nu exista carnete de munca electronice, si ca dupa 2011 evidenta muncii se realizeaza doar electronic, prin intermediul registrului general de evidenta electronic al salariatilor(REVISAL). Dar faptul ca pe carnetul de munca, nu apare stampila casei de pensii cu mentiunea Scanat si Arhivat electronic conf HG176872005, nu poate fi la un momentdat, de ex la pensionare, o problema???
Nu este nicio problema ....Cei care susțin așa ceva sa va prezinte textul de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnetul de munca se afla la scanat. ce se depune la ajofm si la casa de pensii? Viorica Petre Viorica Petre Angajatii sunt in perioada de preaviz ca urmare a concedierii colective (ultimele 8 zile) si angajatorul nu a depus la momentul oportun carnetele de munca in ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie pensie am primit decizia de pensionare ... Vasiledumitru58 Vasiledumitru58 contestare decizie pensionare am primit decizia de pensionare in care nu s-a tinut cont de vechimea din carnetul de munca ci doar din REVISAL am declarat ... (vezi toată discuția)
Arhivare electronica carnete de munca si eliberare certificat stagiu de cotizare gilradic gilradic \\"Arhivarea electronica a carnetelor de munca S-a realizat prin scanarea carnetelor de munca si validarea acestora in arhiva electronica special ... (vezi toată discuția)