avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere

Se poate anula un carnet de conducere spaniol in romania pentru alcoolemie
Ultima modificare: Joi, 30 Noiembrie 2017
Cabral, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cabral , utilizator 21:45, 4 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Cabinet Avocat Teris Mihai a scris: Eu miam schimbat carnetul romanesc in spania.acum patru ani am fost prins in romania cu o alcolemie peste limite,miau intocmit dosar penal si anularea permisului.pot autoritatile romane anula un permis de conducere ce apartine altui stat???

Se poate dispune în cadrul sentinței interdicția de a mai conduce. Actul este anulat de emitent, cam asta este regula.

Permisul era roman dar lam schimbat in spania.In romania cand mau prins cu o alcolemie peste limita miau spus ca mil vor anula.ce nu inteleg daka poate statul roman sa anuleze un permis spaniol.va multumesk
Ultima modificare: Luni, 4 Decembrie 2017
Cabral, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis international anulat Ceango Ceango Am permis de Spania si am fost prins cu o alcoolemie peste limita legala in Romania.Mi s-intocmit dosar penal si dupa aproape un an de la comiterea faptei am ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat - alcool davyd davyd Acum vreo 7 luni de zile conduceam am fost depistat in trafic conducand sub influenta alcoolului,alcolemie de 1.3 in sange dupa venirea probelor,miau suspendta ... (vezi toată discuția)
Permis international anulat Ceango Ceango Va rog dacă mă poate ajuta cineva sa îmi spună ce am de facut,în anul 2015 am fost prins conducând ,cu o alcoolemie mai mare decât limita legală,mi s-a ... (vezi toată discuția)