avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident cu o masina din alta tara si cu o persoana ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident cu o masina din alta tara si cu o persoana ranita

Salut, Am avut in 17 septembrie accident, nu am adaptat viteza la conditiile de drum si la o curba la dreapta, am patruns pe contrasens si am lovit un TIR, TIR-ul avea numere de Republica Moldova, soferul tot din republica, cu cetatenie romana, prietena mea din dreapta a fost dusa cu salvarea la spital, era doar putin lovita la cap, si nu isi aducea aminte ce s-a intamplat ( are 19 ani), in declaratia mea am spus ca sunt vinovat, iar fata a declarat ca nu are nici o pretentie de la mine. Eu inca astept sa imi vina decizia de la judecatorie, stiu ca voi avea dosar penal si ca mi se suspenda dreptul de a conduce pentru 90 de zile, dar sunt curios, de ce dureaza asa de mult pana sa vina decizia, si daca dupa data de 2 octombire, eu nu am mai mers la politie sa imi prelungesc dovada, din cauza ca a inceput facultatea, si nu aveam cand sa ma duc, ma intreb daca se aduna zilele acestea in care nu am avut scoasa dovada, la cele 90 care vor veni dupa luarea deciziei. Va multumesc :)
Ultima modificare: Joi, 30 Noiembrie 2017
GabiB25, utilizator
Cel mai recent răspuns: GabiB25 , utilizator 00:03, 1 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos de raspuns :D o seara buna :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala - amenda pentru neadaptarea vitezei la conditiile de drum dia_marius dia_marius Salut,dati-mi si mie va rog un formular de contestatie pt o amenda,am lovit un caine cu masina,m-am dus la politie dupa dovada pt faptul ca mi-am spart bara si ... (vezi toată discuția)
Accident rutier ungaria fofolea fofolea Bună Ziua mă numesc Necula C în data de 25-09-2018 am avut un accident în Ungaria ,un cetățean maghiar a accosat cu partea dreaptă un cerb după care a ... (vezi toată discuția)
Patrunderea pe contrasens in timpul procesului de franare tiberiu1977 tiberiu1977 Masina condusa de mine a patruns pe contrasens in timpul procesului de franare. Procesul de franare este unul inertial in care conducatorul auto nu are ... (vezi toată discuția)