avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Pagube materiale in urma unui accident de circulatie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Pagube materiale in urma unui accident de circulatie

Buna seara
Ieri seara am fost lovit usor de o masina, a fost un scenariu fericit m-a acrosat cu aripa lui moment in care am incercat sa ma imping cu mainile in lateralul masinii. Dupa ce m-am ridicat de jos, a venit domnul care zice ca nu m-a observat, a tras pe dreapta i-am zis ca e in regula nu e nimic grav dar totusi voi suna la politie. Mi-am cautat telefonul si l-am gasit pana la urma pe sina de tramvai, cu doua lovituri, una pe rama si una pe ecran micuta. Telefonul l-am primit in weekend si este un samsung s8. I-am mentionat acest lucru politistului care mi-a zis ca pot cere despagubiri de la asigurator. Stiti cumva care e procedura, o sa primesc ceva bani sa schimb rama telefonului si ecranul?
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 17:07, 3 Decembrie 2017
Solicitati daune, in scris, soferului si asiguratorului, precizand ca veti inainta o actiune in instanta, daca nu se rezolva pe cale amiabila.
Buna ziua,

Pentru a va adresa asiguratorului veti avea nevoie de procesul verbal de constatare a pagubelor suferite, incheiat de politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de mașină în care a fost implicat minor Aryela Aryela Bună seara, va rog sa ma ajutați cu următoarea problema: săptămâna trecută copilul meu aflat la tara cu bunica și fratele au traversat strada, iar în ... (vezi toată discuția)
Agresiune Comandante Comandante Buna seara. Sunt elev si am 19 ani, in seara asta am avut o altercatie si persoana in cauza(in stare de ebrietate) e posibil sa faca plangere, normal ar trebui ... (vezi toată discuția)
Acord amiabil completat gresit, culpa exclusiva acceptata din nepricepere radu_nicu radu_nicu Buna seara. Sambata dimineata, acum vreo 10 zile, sotie s-a ratacit putin in Bucuresti. Cautand drumul corect, a ajuns intr-o intersectie si a oprit la ... (vezi toată discuția)