avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident de mașină în care a fost implicat minor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident de mașină în care a fost implicat minor

Bună seara, va rog sa ma ajutați cu următoarea problema: săptămâna trecută copilul meu aflat la tara cu bunica și fratele au traversat strada, iar în momentul în care au părăsit carosabilul a fost acroșat cu aripa de un bolid condus de un șofer de 22 ani, care în urma accidentului la viteza pe care a avut o a rupt p PO rtile de fier ale unui vecin. Copilul meu a fost acroșat cu aripa dreapta a mașinii având leziuni la cap, torace, mâini și piciorușe. Individul nici măcar nu a acordat primul ajutor vrând sa fuga de la fata locului. În prezent sunt cu copilul în spital. Ce am de făcut un acest caz deoarece bunica datorita impactul a suferit o trauma și încă nu a mers la politie sa dea declarații. Care ar fi pașii de la care ar trebui sa pornesc. Individul are la activ un caz în care a omorât o persoana a fugit de la fata locului în Spania unde lucrează părinții și are închisoare cu suspendare. Nu e posibil sa fie lăsat în libertate o asemena bruta chiar dacă are bani și pile, de ce sa omoare oameni nevinovați, de ce nu se omoară singur. Va rog sa ma ajutați și sa îmi spuneți de unde sa plec. Sa plătesc un avocat!? Mulțumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Aryela , utilizator 11:02, 13 Iulie 2020
traversarea s-a facut pe trecerea de pietoni?
Erau în aprierea trecerii, însă ei nu erau pe c sa Rosa îl, parasisera șoseaua. What?

Adrian Dimitriu a scris:

traversarea s-a facut pe trecerea de pietoni?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcat cu masina intentionat pe trecerea de pietoni si fuga de la locul faptei mihutr mihutr Buna ziua, Astazi cand am traversat Bulevardul Lacul Tei pe trecerea de pietoni am fost jignit care de un conducator auto care nu vazuse trecerea de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal accident costivasile costivasile Va salut! Am si eu o nemurire....Acum 4luni si ceva de zile am lovit un copil...copilul a luat-o la fuga in fata masinii, neasigurand-se si traversand prin loc ... (vezi toată discuția)