avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reabilitare drum proprietate comuna
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reabilitare drum proprietate comuna

Buna ziua , casa mea este situata pe un drum care este proprietate privata , este un drum cu 42 proprietari din care doar 11 vor sa plateasca pt reabilitarea acestora restul incercand sa se eschiveze din tot felul de motive , unii avand doar teren unii fiind inca in constructie . Ce posibilitate de constrangere , legala putem folosi pt a-i putea face pe toti sa participe financiar la reabilitarea drumului

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: razvan_1981_06 , utilizator 18:43, 1 Decembrie 2017
Daca amiabil nu puteti solutiona,analizati oportunitatea unei actiuni in instanta
tocmai aceasta este si intrebarea ....avem vreo sansa de succes in instanta sau nu are rost sa cheltuim bani

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare termică blocată de refuzul societăților comerciale de la parterul blocului meresca eugen meresca eugen Buna ziua. Am și eu o întrebare dacă mă puteți ajuta. Locuiesc într-un bloc de locuințe neprevăzut cu spatii comerciale, însă în urma acordului ... (vezi toată discuția)
Nu avem asociație de proprieteri cum rezolvam problema legata de cheltuieli ptr spațiile comune? Gonteageta@gmail.com Gonteageta@gmail.com Locuiesc intrun bloc cu un etaj.Am reparat acoperisul cu ani în urma pe banii mei .Acum .nu maî am aceasta posibilitate și vecinul de la parter nu participa ... (vezi toată discuția)
Uscatorie cumparata cu acte de mana, proces pierdut, nu este ... Beluta Beluta Uscatorie cumparata cu acte de mana, proces pierdut, nu este transcrisa, cotele parti le platim tot noi in continuare, in functie de suprafata? Mentionez ... (vezi toată discuția)