avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna - conventie parentala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna - conventie parentala

Buna ziua. Sunt divortat, custodia e comuna asupra copilului realizata printr-o conventie parentala la un notar public. In baxa acestui act, fosta partenera imi poate interzice sa iau copilul de la gradinita, desi nu e specificat in mod expres acest lucru in actul notarial? ( tin sa mentionez ca in conventie e specificat faptul ca copilul are domiciliul la mama ei, eu avand dreptul sa petrec cu ea primul si al treilea week end). A vb cu educatoarea si transmis ca o ia altcineva dupa ore si sa nu ma lase sa o iau eu....e legal? Ea fiind la munca... multumesc

Alte discuții în legătură

Divort cu minor- custodie comuna rebrisoreana_timisoara rebrisoreana_timisoara Buna. Ma numesc S.S. din Timisoara, anul trecut am divortat in luna martie de mama copilului la notar, de comun acord, realizandu-se o conventie parentala cu ... (vezi toată discuția)
Custodia comuna bkk bkk Buna seara,va rog sa ma ajutati si pe mine sa inteleg ce inseamna custodia comuna.In urma unei relatii de concubinaj avem un copil caruia i s a stabilit ... (vezi toată discuția)
Custodie copil minor Giorgiana123 Giorgiana123 Sunt mama unui copil de 11 ani care îmi este încredințat spre creștere si educare de la data divorțului 2009, cand copilul avea trei ani. Tatăl ... (vezi toată discuția)