avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Refuz de finalizare și de plată lucrare dentară. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Refuz de finalizare și de plată lucrare dentară. Mă poate da stomatologul în judecată?

Buna ziua!

In urma unei lucrari dentare de ceramica pe zirconiu inceputa la un cabinet din cartier, am renuntat la finalizarea sa din cauza serviciilor de proasta calitate. Am platit in prealabil fiecare vizita/tratament. Refuz sa platesc lucrarea, care nu e finalizata, ci doar incepuse scheletul zirconiu.

Am dovezi/radiografii de la actualul medic, care arata ca fostul medic dorea sa imi puna lucrarea pe dinti cu infectie.

Fosta doctora insista sa ii platesc baza lucrarii. Exista vreo cale prin care ma poate obliga sa fac asta, din moment ce nu exista un contract semnat intre noi? Ma poate da in judecata si pe ce baza, din moment ce pot sustine si eu slaba calitate a serviciilor cabinetului?

Exista cazuri de acest gen in care un stomatolog a dat in judecata un client?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: fittonia , utilizator 10:53, 2 Decembrie 2017
Pe banii ce i-ati achitat v-a dat chitanta?
Da, insa nu le-am pastrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile pacientului Daniela Cimpeanu Daniela Cimpeanu Buna ziua. Am început o lucrare dentară in mai 2018. Medicul stomatolog mi-a pus 8 implanturi dentare și mi-a tratat toti dintii, pentru a pune o lucrare de ... (vezi toată discuția)
Recuperare suma cabinet medical lucrare efectuată defectuos. ... Daniel T. Daniel T. Recuperare suma cabinet medical lucrare efectuată defectuos. Buna ziua! In urma cu 2 ani am început o lucrare la o măsea cariata. Varianta pe care mi a ... (vezi toată discuția)
Lucrare dentara scheletata Pacalita Pacalita Ce pot face întrucât consider că am fost înșelată ,in luna februarie ,,2017 am mers la un cabinet stomatologic unde împreună cu medicul specialist am ... (vezi toată discuția)