avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Ce salariu are un laborant scolar, treapta II, cu ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Ce salariu are un laborant scolar, treapta II, cu studii medii?

Buna ziua! Sunt profesor chimie-fizica cu o vechime de 9 ani in invatamant si 10 ani in alt domeniu. De curand m-am angajat pe un post de laborant scolar, treapta II, cu studii medii. As dori calculul salariului. Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Calcul salariu laborant scolar treapta i a cu studii superioare de lunga durata la cursuri de zi. ContSters192230 ContSters192230 Buna ziua! Sunt laborant scolar in invatamantul preuniversitar,pentru disciplinele; chimie, fizica, biologia.Am absolvit Facultatea de Horticultura,cursuri de ... (vezi toată discuția)
Decizie legala a unui director dona86 dona86 Buna, Lucrez in cadrul unei untati de invatamant preuniversitar pe postul de laborant scolar cu o vechime de 25 ani,una dintre responsabilitatile ... (vezi toată discuția)
Corectari in carnetul de munca (vechime în învãþãmânt) mirandolina53 mirandolina53 Bună - seara, Am marea rugăminte de a mă ajuta cu un răspuns la următoarea problemă : - sunt în litigiu de muncă cu liceul la care sunt angajată. ... (vezi toată discuția)