avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul salariu laborant scolar treapta I A cu studii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul salariu laborant scolar treapta I A cu studii superioare de lunga durata la cursuri de zi.

Buna ziua! Sunt laborant scolar in invatamantul preuniversitar,pentru disciplinele; chimie, fizica, biologia.Am absolvit Facultatea de Horticultura,cursuri de zi cu examen de licenta. Am vechimea totala de 29 ani, din care 19 ani numai in invatamat.Acum am treapta profesionala I A.Doresc calculul salariului pentru postul de laborant. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 13:02, 10 Februarie 2011
Pentru postul de laborant ce pregatire se cere, medie sau superioare de specialitate? Ce legatura are horticultura cu fizica de exemplu. Va ia in considerare licenta pentru incadrarea pe post?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie legala a unui director dona86 dona86 Buna, Lucrez in cadrul unei untati de invatamant preuniversitar pe postul de laborant scolar cu o vechime de 25 ani,una dintre responsabilitatile ... (vezi toată discuția)
Ce salariu are un laborant scolar, treapta ii, cu studii medii? veronica parcalabu veronica parcalabu Buna ziua! Sunt profesor chimie-fizica cu o vechime de 9 ani in invatamant si 10 ani in alt domeniu. De curand m-am angajat pe un post de laborant scolar, ... (vezi toată discuția)
Promovare GHEORGHE CARMEN GHEORGHE CARMEN SUNT FUNCTIONAR PUBLIC SI SUNT INCADRATA PE POST CU STUDII MEDII. ANUL TRECUT AM TERMINAT MASTERUL IN DREPT, SI DESI INSTITUTIA SI COMPARTIMENTUL LA CARE ... (vezi toată discuția)