avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... persoane in plus la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

persoane in plus la intretinere

Buna ziua, administratorul blocului ne adauga constant persoane in plus la intretinere desi locuim 2, pe baza regulii administratiei ca se adauga persoane in plus daca locuiesc cel putin 5 zile sau vin des, o regula stupida si interpretabila, si argumenteaza ca i se pare ca vin des oameni pe la noi care ii uzeaza usa de la intrare si fac gunoi in plus, discutiile cu el nu au avut niciun rezultat, desi din imaginile camerei din lift se poate vedea ca nu vin atatea persoane, ne-a spus ca daca nu il dam in judecata el tot ne va adauga oameni in plus.Cum pot rezolva acest abuz?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Decembrie 2017
Marra11, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dni03 , utilizator 21:16, 14 Februarie 2018
Buna, cum s-a rezolvat? Am o situatie similara, mie mi-au trecut o persoana in plus in luna august, pt ca "asa au spus vecinii", iar de atunci ne "tiganim" sa scoata ce a pus in plus si pe faptul ca nu m-a intrebat nimeni inainte de a trece ca intradevar locuim 2 persoane si nu una, cum e defapt. Seara buna!
Ultima modificare: Miercuri, 14 Februarie 2018
Dni03, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul are voie sa faca orice lucrare pe scara fara a intreba proprietarii scarii? bratualina bratualina administratorul meu efectueaza multe lucrari fara a face dovada platii(copii facturi)cu diverse persoane neautorizate de cele mai multe ori, iar sumele pe care ... (vezi toată discuția)
Cheltuiala de la întreținere powerspyA powerspyA Bună seara! Îmi puteți spune cum pot verifica dacă suma pe care o plătesc la întreținere este una motivată, cu alte cuvinte, dacă administratorul nu ... (vezi toată discuția)
Restante și penalizări GoriG GoriG Ce pot face in cazul in care administratorul Asociației de proprietari mi-a încasat o penalizare mai mare decât suma restanță ? (vezi toată discuția)