Buna ziua.Lucrez in invatamant,sunt in posesia unei HJ defintiva a Curtii de Apel Cluj din 2015 impotriva Primariei pentru taierea drepturilor de deplasare in interes de serviciu. Am facut o adresa de punere in aplicare la doua luni de la pronuntare, nici un raspuns. Apoi am solicitat printr-o adresa Tribunalului judetean punerea in aplicare ,nici un raspuns. Am solicitat conducerii scolii angajarea unui executor judecatoresc, mi s-a raspuns printr-o hotarare de CA prin care imi cere mie sa angajez desi am aratat ca titularul HJ Cluj ete institutia la care lucrez. Directorul fiind reprezentantul legal care poate formula cererea. Apoi am facut o plangerhe la Parchet, claseaza dosarul, fapta nu este prevazuta in legea penala. CE POT SA MAI FAC? Pentru a-l determina sa puna in aplicare HJ.
Sunteți creditor,mergeți la executor. Acesta cere încuviințarea executării la judecătorie și contul primăriei va fi poprit în limita sumei datorate.Atenție la prescriptie ,se împlinește în 2018!!
Greva legala
juhasz janos
Am cistigat proces in instanta definitiva,irevocabila si executorie privind un CCM pe ramura transport public:sporul de sambata,duminica 100% si alte ... (vezi toată discuția)